دپارتمان حقوقی حسین یوسف زاده

این وبلاگ برای آگاهی هموطنانم،از قوانین مهم و کاربردی،به زبان ساده حقوقی طراحی شده است

دپارتمان حقوقی حسین یوسف زاده

این وبلاگ برای آگاهی هموطنانم،از قوانین مهم و کاربردی،به زبان ساده حقوقی طراحی شده است

به نام حق
به وبلاگ من خوش آمدید
با سلام و احترام
و با افتخار؛
این وبلاگ هدف خود را آشنایی و آگاهی عموم مردم از قوانین مهم کاربردی،روزمره و مورد ابتلاء جامعه قرار داده است. اینجانب با بررسی کانال ها،سایت ها و وبلاگ های حقوقی پی برده ام که اغلب و عموماً به صورت تخصصی و برای دانش آموختگان حقوق می باشدو استفاده عموم مردم از این سایت ها، که حقوق نخوانده اند و از اصطلاحات و واژه های تخصصی حقوق آشنایی و اطلّاعی ندارند، نه اینکه مفید نیست؛ بلکه موجب برداشت نادرست و فهم ناقصی از قوانین در ذهن آنان می شود. فلذا بر آن شدم تا موضوعات کاربردی را به زبان ساده حقوقی در این وبلاگ ارائه نمایم.
زیرا بنده معتقدم، آموزش حقوقی و قضایی آحاد جامعه به زبان ساده، موجب کاهش مراجعات هموطنان به مراجع قضایی خواهد شد. و مشاوره های حقوقی به موقع، مانع بروز آسیب های اجتماعی احتمالی، فروپاشی خانواده ها و پیش گیری از هزینه های فراوان مادّی و معنوی خواهد شد.
بنابراین، این وبلاگ در نظر دارد تا موضوعات مهمی چون خانواده، چک، اسناد و املاک، مالک و مستاجر، ارث، وصیّت، جعل اسناد، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، جرایم سایبری و ... که جامعه ما بیشتر درگیر سیستم اداری، انتظامی و قضایی هستند را به زبان ساده حقوقی و با استناد به قوانین جاری کشور برای استفاده همه هموطنان عزیز در اختیار قرار دهد.
با افتخار؛ محتوای این وبلاگ را با هدف دانش افزایی حقوقی، در دسترس همه هموطنان عزیزم قرار می دهم.
"و خداوند وکیلی است که کفایت می کند"

پیوندهای روزانه

استقلال مالی زن از نظر قانون

سه شنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۵، ۰۳:۲۱ ب.ظ

سوال این است که آیا قانون مدنی ایران ، استقلال مالی زن را در زندگی مشترک ، به رسمیت میشناسد یا خیر ؟

بر اساس ماده 1118 قانون مدنی ، " زن مستقلا می تواند در دارائی خود هر تصرّفی را که می خواهد بکند . "

این دارائی ممکن است ناشی از اخذ و مطالبه مهریه باشد ؛ و یا اینکه زن شاغل باشد ؛ که در آمدهای حاصل از شغل زن نیز متعلّق به خودش می باشد . ویا این که ناشی از مطالبه سهم الارث زن باشد و یا هر طریق دیگری که دارائی و اموالی بدست آورد . مثل سهام شرکتها ، بورس ، و یا سرمایه گذاری های اقتصادی و غیره ...

 در نتیجه ؛ تمامی اموال و دارائی ها ، متعلق به زن میباشد و هر گونه تصمیمی می تواند نسبت به دارائی های خود بگیرد و هر نوع دخل و تصرّفی را بنماید و داخل در دارائی های مشترک با همسر خود نکند . و اگر زن اموال اختصاصی خود را داخل در اموال مشترک زوج نمود ، بر مبنای تشیید و استحکام بنای خانواده است . که موضوع کاملا اخلاقی و فارغ از تکالیف و موازین قانونی است که زوجه انجام داده که بسیارهم ارزشمند ، و قابل  احترام و قدر شناسی از ناحیه زوج است . که باید دستان پر مهر و پیشانی بلند زنان نجیب و نازنین این سرزمین را بوسید  که اینگونه در حفظ و بقای خانواده میکوشند و از تمام داشته هایشان برای  قوام و استحکام زندگی مشترک هزینه میکنند. 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۰۳
حسین یوسف زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی