دپارتمان حقوقی حسین یوسف زاده

این وبلاگ برای آگاهی هموطنانم،از قوانین مهم و کاربردی،به زبان ساده حقوقی طراحی شده است

دپارتمان حقوقی حسین یوسف زاده

این وبلاگ برای آگاهی هموطنانم،از قوانین مهم و کاربردی،به زبان ساده حقوقی طراحی شده است

به نام حق
به وبلاگ من خوش آمدید
با سلام و احترام
و با افتخار؛
این وبلاگ هدف خود را آشنایی و آگاهی عموم مردم از قوانین مهم کاربردی،روزمره و مورد ابتلاء جامعه قرار داده است. اینجانب با بررسی کانال ها،سایت ها و وبلاگ های حقوقی پی برده ام که اغلب و عموماً به صورت تخصصی و برای دانش آموختگان حقوق می باشدو استفاده عموم مردم از این سایت ها، که حقوق نخوانده اند و از اصطلاحات و واژه های تخصصی حقوق آشنایی و اطلّاعی ندارند، نه اینکه مفید نیست؛ بلکه موجب برداشت نادرست و فهم ناقصی از قوانین در ذهن آنان می شود. فلذا بر آن شدم تا موضوعات کاربردی را به زبان ساده حقوقی در این وبلاگ ارائه نمایم.
زیرا بنده معتقدم، آموزش حقوقی و قضایی آحاد جامعه به زبان ساده، موجب کاهش مراجعات هموطنان به مراجع قضایی خواهد شد. و مشاوره های حقوقی به موقع، مانع بروز آسیب های اجتماعی احتمالی، فروپاشی خانواده ها و پیش گیری از هزینه های فراوان مادّی و معنوی خواهد شد.
بنابراین، این وبلاگ در نظر دارد تا موضوعات مهمی چون خانواده، چک، اسناد و املاک، مالک و مستاجر، ارث، وصیّت، جعل اسناد، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، جرایم سایبری و ... که جامعه ما بیشتر درگیر سیستم اداری، انتظامی و قضایی هستند را به زبان ساده حقوقی و با استناد به قوانین جاری کشور برای استفاده همه هموطنان عزیز در اختیار قرار دهد.
با افتخار؛ محتوای این وبلاگ را با هدف دانش افزایی حقوقی، در دسترس همه هموطنان عزیزم قرار می دهم.
"و خداوند وکیلی است که کفایت می کند"

پیوندهای روزانه

طلاق و اقسام آن

يكشنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ ب.ظ

شاید شما هم آرائی از دادگاههای خانواده ، از بستگان و نزدیکا نتان را مشاهده  کردید که نوشته ، طلاق رجعی یا طلاق بائن و ... . اما به احتمال فراوان مفاهیم آنها را نمی دانید . بنابر این ، ابتدا انواع طلاق بر اساس قانون مدنی بیان می شود و سپس سعی می شود توضیحی از هر کدام از انواع طلاق داده شود تا مخاطب ، تفاوت آنها و آثار انواع طلاق را دریابد و چنانچه متاسفانه تصمیم به جدائی از همسرش را  دارد ، بهترین تصمیم را بگیرد .

طلاق بر اساس ماده 1143 قانون مدنی بر دو نوع است : بائن و رجعی .

و طلاق بائن نیز مطابق ماده 1145 قانون مدنی به اقسام ذیل تقسیم می شود :

1 - طلاقی که قبل از نزدیکی واقع شود .

2 - طلاق یائسه .

3 - طلاق خلع (به ضمه خ ) و مبارات (به ضمه م ) مادام که زن رجوع به عوض نکرده باشد .

4 - سومین طلاق که بعد از سه وصلت متوالی به عمل آید اعم از این که وصلت در نتیجه رجوع  باشد یا در نتیجه نکاح جدید .

تا اینجا ، از انواع طلاق مطابق قانون مدنی آشنا شدید . و با توجه به این که هر نوع از انواع طلاقهای مذکور، تعاریف ، آثار و شرایطی مخصوص به خود دارد ، در پستها و نگارشهای بعدی ، تک تک آنها بررسی و معرّفی خواهد شد.   

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۰۸
حسین یوسف زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی